Novoroční koncerty

Jak už to tak tradičně bývá, začne mrznout a my zrovna máme koncert. Letos to byly dokonce dva! 

Jako první jsme v neděli 6. ledna  potěšili posluchače v kostele v Šenově u Nového Jičína. Tam jsme odzpívali hodinový koncert plný koled, spirituálů a jednoho hudebního překvapení. Prostor dostal také Sextet+, který zazpíval tři nádherně laděné písně duchem Vánoc. 
Po něm jsme se přesunuli do kostele v Sedlnicích, kde zazněl stejný program i repertoár. Naším překvapením byl smyčcový kvintet Cordes di gioia, který dal pan sbormistr dohromady právě pro vánoční a novoroční koncerty. Ten se představil v Šenově i v Sedlnicích a to ve složení Jessie Campos, Babrora Fusková, Iva Pavelková a Terezie Holá, Marco Campos bohužel pro nemoc nemohl společně s dívkami hrát. 

Za doprovodu smyčcového (na novoročních koncertech bohužel) kvartetu jsme zazpívali dvě skladby – Adiemus a The Ground. Atmosféru písní podtrhly oba zcela zaplněné kostely a diváci, kteří každou píseň odměnili velkým potleskem.

Co nás ale čeká v novém roce? Budeme pilně trénovat a cvičit nové skladby na zahraniční výjezd do Paříže, a na tradiční jarní koncert, který se uskuteční ve středu 27. března. Už teď se na vás moc těšíme!

Sedlnice, 6. 1. 2019
Sedlnice, 6. 1. 2019
Sedlnice, 6. 1. 2019