Metrem až na konec Paříže

Po krátké včerejší zprávě vás dnes čeká double článek. Nebo alespoň dvojitý příliv fotek.
Snídani provázely záběry z tragédie, kterou se naštěstí už podařilo uhasit. Po ní jsme se metrem vydali na druhý konec Paříže, tedy do moderní čtvrti La Défense, kterou jsme prošli a pokochali se takovým malým New Yorkem. Ten jsme viděli ještě jednou i večer a to při projížďce lodí po Seině. To ale předbíhám. Během prohlídky moderní čtvrti se k nám také připojil bývalý sborista a IT podpora Filip Mitan, druhý specialista na IT Radim Kaděra přidává všechny tyto články z domu. Oběma ale patří velké díky.


Po moderně jsme se dostali na oběd a dostali jsme se také k článkům, které jsem psala já, nebo poskytoval pan Dostál médiím. Pět minut slávy z Paříže máme za sebou, ale popularita vyvolaná takovými okolnostmi nás rozhodně netěší. Pod některým z článků se objevil komentář, že jsme si sirky měli nechat doma. Nechali, ale stejně to asi dnes nestačilo, protože jsme stáli ve frontě na Eiffelovku asi dvě hodiny, než nám oznámili, že je nahoře nějaký problém a musíme počkat, než ho vyřeší. Takže jsme si Eiffelovku vyfotili a doufáme, že ji navštívíme ve čtvrtek. Čas nás totiž tlačil na projížďku lodí po Seině. Tu sice absolvovala jen polovina z nás, nicméně opravdu stála za to. Také zjišťujeme, že Paříž je opravdu obrovská a je dobře, že metrem se dá dojet skoro všude.


Teď už odpočíváme na hotelu, větráme boty, sdílíme si svoje zážitky a taky jíme. Naši skvělí vedoucí zájezdu dokonce zorganizovali večerní raut, na kterém ochutnáváme místní speciality. A tato pozitivní skutečnost se určitě přenese i do rána, protože na snídani vstáváme o celých 15 minut později. (tímto děkujeme opět našim vedoucím zájezdu, asi totiž proběhla věta: ,,Tak kolik jim dáme, Karle?”)

P.S. Pečlivě natáčíme na náš videoklip, tak se brzy můžete těšit!
P.S.2: Nezapomeňte také sledovat instagram našeho sboru, kam poctivě nahráváme jednu perličku za druhou – instagram.com/puetpunj