Nasedat!

Když dnes od gymplu odjížděl autobus, mnoho lidí mohlo být na pochybách. Ne, nepřeorientovali jsme se na fotbal (ačkoliv jsme jeli busem FC Slovácko), ani pan Dos nevyhodil půlku sboru. Jenže korona, která nás sužuje už pěkně dlouho, zakročila a my jsme opravdu rádi, že jsme v počtu 31 nakonec vyjeli.

První zastávkou na naší cestě je rakouské město Graz, do kterého jsme dorazili kolem 3 odpoledne. Protože máme nožičky stejně aktivní jako hlasivky, už o půl páté jsme si to kráčeli po hlavní třídě hlavního města Štýrska. Mnozí z nás zažili takový flashback, protože jsme v Grazu zpívali před dvěma lety (viz naše dnešní instastories @puetpunj), pro mnohé bylo město novinkou. V parném odpoledni jsme vyšlápli na kostelní věž s obrácenýma ručičkama, na Hlavním náměstí jsme obdivovali architekturu, jež jsme v prosinci 2018 kvůli vysokému vánočnímu stromu a tmě skoro nezaregistrovali. 

Po rozchodu na rakouskou večeři (hlavně v McDonaldu a Subway) jsme už zpět na našem ubytování a relaxujeme s nohama nahoře. Byl to náročný, ale krásný den. Takový ten, kdy si říkáte, že i přes to zpocené tričko a 10 km v nohách nemohlo být lépe.