Apríl?

Dlouho o nás nebylo slyšet, ale v dubnu jsme si to všechno vynahradili… Nevěříte?

Duben, ještě tam budem… To však ale neplatí o pěvcích z P&P, kteří hned začátkem dubna odzpívali spolu se Sextetem+ více než dvouhodinový koncert v naší alma mater – Beskydském divadle v Novém Jičíně. K tomuto slavnostnímu jarnímu koncertu již tradičně patří vyřazování maturantů, kterých letos bylo 10…Sbor je opět chudší, ale musíme jet dál. Nic jiného ani nezbývá! Vrchol sezony 2016/2017 se totiž nezadržitelně blížil.A co že bylo tím, na co se všichni už od vánoc těšili?

No přece naše vytoužené Finsko a Pobaltské republiky!…Celý rok jsme se těšili na dalších 4000 projetých, užitých a hlavně odzpívaných km. A ono to už vážně bylo tady! Za necelých 9 dní jsme projeli 5 zemí, odzpívali 4 koncerty, alespoň pětkrát si každý Pulec/Pulka udělal polívku ze sáčku a do Česka jsme se vrátili s nekonečně mnoho zážitky + jedním povedeným videoklipem, který můžete zhlédnout také na našich webových stránkách. Podrobnosti a detailní fotografie najdete v rubrice Kronika – Finsko 2017, kde jsme pro vás každý den cesty zaznamenali zvlášť.

A i když má duben 30 dní, nám utekl doslova mezi prsty. Máme tu ale květen a spoustu dalších hudebních příležitostí – tak např. 27. a 28.května si zazpíváme na festivalu Moravské Arkády a v červnu se už také něco rýsuje… Tak u toho buďte s námi!:)